tirsdag 5. februar 2008

karneval, sol og sommer!



da har vi ankommet João pessoa igjen etter en og en halv mnd paa reising. vi har vaert litt rundt omkring, og opplevd mye! naa er det carneval i hele brasil. her i byen er det ikke store feiringa, og vi dro typisk nok fra Rio de janeiro to dager for carneval startet. men vi troppet opp der carneval paradene forgaar, for aa faa med oss provene til noen av sambaskolene. et haap om aa faa litt folelse av carneval!

elisabeth, meg og kjetil under de 2 regnvearsfulle timene der vi ventet paa "carnevalet".
COPACABANA! legg merke til norsk flagg i bakgrunnen!

jeg og gunhild koser oss med kokkosnott paa copacabana. turist liv!
oss 4 og jesus!
vet ikke om det er saa lett aa skjonne tegninga her, men hvis dere ser litt noye, og tar frem kreativiteten og fantasien er det nok ikke altfor vanskelig aa se! hint hint: skole i mandal

noen ble kanskje litt vell revet med av turismen og jesus statuen:P men med jesus paa skuldra kan vel ikke noe gaa galt!
naa er det ikke langt igjen til vi er 100% brasilianere!
HARD ROCK! som ekte turister maatte vi jo innom her! og ja, haakon, pinsa dine er kjopt:P

jeg og oystein stolte etter aa ha fullfort svommeturen vaar ut til den oya man saa knapt kan se utpaa havet. ca 1000 meter ute ligger en oy/ sand haug der de har litt kiosker, masse folk ++ men bare naar det er lavvann.

vet ikke om noen la merke til at oystein hadde undervurdert styrken paa sola her i joao pessoa paa det forrige bildet. men her er en bekrefting. foten til oystein som faktisk ble saa solbrent at den fikk blemmer! da er det nok ikke saa ille likevel aa reise tilbake til norges kalde vinter!

5 kommentarer:

Edson Munck Jr sa...

Hei, Synnøve!
Så kjekt å se hva dere har opplevde.
Klem

Sany Dutra sa...

stakkars Oystein:(
Så fine ditt bildet ;)
savner deg cenoura!
kyss og klem ;)

Maria Cirene sa...

Kjekt at du har faat masse god opplevelse fra forskjelig plass i Brasil, ogsaa at du fikk a treffe Gunhild og Elisabeth. Dette var sikkert bra. Ha det bra min gode venn..klem
obs: Eg ber alltid for deg. Ma jesus velsigne deg og vise deg hva Hans plan er til ditt livet.

Anne-Therese sa...

Hola chica!

Ja, det var en god ide aa danse capoeira naar vi moetes paa Hald :) Det er jeg klar for!!!
Haaper dere har det bra, rart aa tenke paa at dere egentlig ikke er saaaa langt unna meg. Jeg har det bra her i Iquitos, da det var karneval gikk det utrolig mye i vann, vann, vann....maling...gjoerme, farger...todo! me han mojado...muuuuuuucho! Haaper karneval var en opplevelse i Brasil og! Hils Kjetil saa masse, stor klem A-T!

Thiago sa...

Den var en fantastisk post.
Siste post var strålende også.
Jeg liker ABU konferanser og jeg glede meg til å se abu folks igjen.
Jeg savner dere.
klem