lørdag 26. januar 2008

IPL

da var vi ferdige med en 3 uker lang leir i Vitoria. vi har naa venner rundt om i hele brasil! og det var en veldig trist avskjed. men du og du som tida flyr. naa er det snart bare 2 mnd til jeg maa pakke sakene og sette nesa mot norge og kjaere hesnes! selv om jeg savner norge og alt det inneholder, saa haaper jeg ikke tida gaar altfor fort avsted! jeg og kjetil er naa ankommet rio! dagen har vi tilbrakt sammen med Gunhild og Elisabeth! forst shopping, saa har vi vart aa sett noen som hadde ovelse til carnevalet i kveld. vi skal jo typisk nok dra til Joao pessoa dagen for carnevalet begynner, saa derfor faar vi noye oss med generalprovene. i morra skal vi flytte inn paa hotel paa copacabanna, som skikkelige turister. og da er jo forsteprioriteten avslapping paa stranda!(som vi ikke fikk gjort i dag, pga mokka vaer!)
ellers skal vi paa fotball kamp ogsaa i morra, for vi setter i gang med infield programmet med laererene vaare!

naa har jeg endelig faatt til litt bilder her! saa her faar dere se litt fra de 3 siste ukene paa leir!




se og lear av de brasilianske gutta!

kjetil og jeg synger norske sanger til alle anledninger!
veien du gikk...


fridag og sightsing i Vitoria. her med venner fra
leiren i VILA VELA



utsikten fra vila vela




jeg og min gode nye veninne caro!


her i brasil er det mange katolikker, og naar katolikkene vil ha seg kjaereste ber de til st, Antonio. perfekt for oss 3 single jenter paa leting! og jeg venter bonnesvar!


2 kommentarer:

Trond Westby sa...

Heisann.......Jeg har ett litt rart spørsmål. Der dere spiller gitar på det ene bilde og skriver under at dere spiller norske sanger. Så skriver dere veien du gikk. Var det sangen veien du gikk du mente dere spillte

Therese sa...

Bare legger igjen en liten hilsen jeg:)
Dere har å fremføre veien du gikk på Hald til våren;)